Selecteer een pagina

AANBOD

 

Wil je ook weten hoe je je kindje kan ondersteunen om beter te slapen?

Samen werken we aan de slaapuitdagingen zodat je kindje:

Gemakkelijker in slaap valt

Minder vaak wakker wordt na bedtijd

Langere dutjes doet

Minder onrustig wordt en minder huilt

Zonder speen kan slapen

Fijn in zijn bedje slaapt

Meer zelfstandig leert slapen (+6 maanden)

Uitgerust wakker wordt

persoonlijke begeleiding 

Slaapcoaching pakketen

SLAAPCONSULT

 0 – 6  jaar

 

Behoefte om je slaapvragen te stellen? Tijdens een slaapconsult is er alle ruimte voor je vragen en geef ik je tips en adviezen hoe jij de slaap van je kindje kan verbeteren!

Voorafgaand aan het consult stuur ik je een vragenlijst en een logboek om inzicht te krijgen in het slaapritme van je kindje.

Een telefonisch consult duurt 45 minuten.

 

Prijs: €85,- 

BASIS

5 maanden –  6 jaar

 

2 weken coaching

Telefonische kennismaking

Intake 1 uur op ma-vr (kantoortijden)

Slaapplan speciaal afgestemd op jullie gezin

Feedback op slaaplogboek tijdens telefonische contactmomenten

60 belminuten tijdens coaching

Nazorg: 1 telefonisch gesprek na coachingsperiode

*Prijs: € 395,-

COMPLEET

5 maanden – 6 jaar

 

3 weken coaching

Telefonische kennismaking

Intake 1,5 uur op ma-za (ook avonden)

Slaapplan speciaal afgestemd op jullie gezin

Feedback op slaaplogboek tijdens telefonische contactmomenten

90 belminuten tijdens coaching

Nazorg: 2 telefonische gesprekken na coachingsperiode

*Prijs: € 565,-

OP MAAT

0 –  4 maanden

 

Met de allerkleinste werk ik op maat. Je kindje ontwikkelt zich in deze eerste maanden in een rap tempo en zo ook  de slaapontwikkeling.  Zorgvuldig bekijken we samen welke vorm van begeleiding het best bij jullie past!

 

 

 

 

 

*Prijs op aanvraag

* Prijzen zijn inclusief BTW | Binnen straal van 20 km rond Utrecht geen reiskosten, daarbuiten € 0,50 per km | Meerprijs van € 125,- voor meerlingen | Meerprijs van € 175,- voor elk ander kind in het gezin bij gelijktijdige coaching

** Intakegesprek ook mogelijk via Skype of Zoom

Het traject

COACHING

In een telefonische kennismaking bespreken we welke slaapproblemen je bij je kind ervaart. Wat zijn je wensen en doelen? Ik vertel hoe ik je hierbij kan helpen. Als je het gevoel hebt dat ik de juiste persoon ben om jou en je kind te begeleiden dan plannen we een intakegesprek.

In het intakegesprek geef ik je alle relevante informatie over slaap, passend bij de leeftijd van je kind. We bespreken wat je met de slaapcoaching wilt bereiken en hoe we dat gaan doen.

Tijdens de intake is er alle ruimte voor vragen en het bespreken van eventuele uitdagingen of zorgen. Na de intake maak ik een slaapanalyse en slaapplan voor je kind. Dit plan is de basis van de slaapcoaching. Samen spreken we een startdatum van de slaapcoaching af.

De slaapcoaching duurt drie weken. In die weken ga je aan de slag met het slaapplan en ik begeleid je hierin. Je houdt een logboek bij over het dagritme van je kind. We hebben dagelijks contact over het logboek en waar nodig stellen we het plan bij. Tijdens het coachingstraject hebben we daarnaast een aantal keer telefonisch contact. Samen maken we afspraken over de afronding van het traject.

Hoe helpt kinderslaapcoaching?

Slapen is een vaardigheid en gaat net als leren lopen met vallen en opstaan. Slaap moet zich vormen en dat kost tijd. Tijdens de slaapcoaching leer je om dit proces op een liefdevolle manier te ondersteunen. Je biedt troost, nabijheid en reageert adequaat en responsief op de behoeften van je kind. Je biedt je kindje duidelijkheid,voorspelbaarheid en veiligheid. Vanuit deze veilige basis kan een kindje beter leren slapen. 

Geen enkel kindje en geen enkel gezin is hetzelfde. Zoveel verschillende ouders met verschillende stijlen van ouderschap. Samen kijken we wat het beste bij je gezin past en creëren we een slaapplan, volledig afgestemd op jouw kindje en jou als ouder.

WAT ANDERE OUDERS OVER DE SLAAPCOACHING VAN LEONIE ZEGGEN: 

"Leonie heeft ons op zeer kundige en rustige wijze door het traject gecoacht. Opbouwend en ruimte voor eigen inbreng"

"Coaching als super prettig en fijn ervaren. Kijkt naar ons als ouders en naar het kind en past hier de coaching op aan"

"Leonie haar rustige, duidelijke en motiverende uitleg hebben ons als ouders veel vertrouwen gegeven hoe we de slaapproblemen samen konden doorbreken"

REVIEWS

Zij gingen je voor

Wij hebben in augustus 2019, volledig ten einde raad met onze tweeling, de hulp van Leonie ingeschakeld. Na weken van maximaal 2 uur slaap per nacht, veelal op de bank, en urenlange wandelingen buiten was de koek op.

De methode die Leonie gebruikt ligt dichtbij wat wij instinctief wilden, maar met twee huilende kindjes tegelijk is het lastig om een ritme te vinden. Leonie liet ons ook dicht bij onszelf blijven, dat wil zeggen, haar coaching ging volledig met ons mee i.p.v. ons iets te adviseren wat niet bij ons als ouders past.

We kwamen er al snel achter dat onze jongens compleet oververmoeid waren en niet meer wisten hoe ze zelf in slaap moesten vallen. Daar hebben we hard aan gewerkt, al waren we wel erg sceptisch.
Het resultaat zijn twee kinderen die van ongeveer 19.30 tot 7.00 slapen
Rianne en Bart

Ouders van Robin & Mitchell (13 maanden)

Ons doel was dat Maxim zelf in slaap kon valen zonder veel te huilen. Daarnaast wilde we de nachtvoeding afbouwen. Leonie coacht, geeft positieve feedback en tips. Ze heeft zelf twee kleine mannetjes en weet precies hoe zwaar het kan zijn. Ze steekt je een hart onder de riem als je het zwaar hebt. Maxim kan nu uit zichzelf in slaap vallen zonder veel te huilen. Hij slaapt in zijn eigen bed en begint uitgerust aan zijn dag. Yvette en Bert

Ouders van Maxim (15 maanden)

LAAT HIER JE GEGEVENS ACHTER. IK NEEM BINNEN TWEE WERKDAGEN CONTACT MET JE OP.

w

1. Vrijblijvend telefonisch contact

2. Intake gesprek

3. Start traject

WhatsApp chat