Selecteer een pagina

AANBOD slaapcoaching

 

 

 

Wil je ook weten hoe je je kindje kan ondersteunen om beter te slapen?

Met slaapcoaching werken we er samen aan dat je kindje:

Gemakkelijker in slaap valt

Minder vaak wakker wordt na bedtijd

Langere dutjes doet

Minder onrustig wordt en minder huilt

Zonder speen kan slapen

Fijn in zijn bedje slaapt

Meer zelfstandig leert slapen (+6 maanden)

Uitgerust wakker wordt

persoonlijke begeleiding 

Slaapcoaching pakketten

SLAAPCONSULT

 0 – 6  jaar

 

Behoefte om je slaapvragen te stellen? Tijdens een slaapconsult is er alle ruimte voor je vragen en geef ik je tips en adviezen hoe jij de slaap van je kindje kan verbeteren!

Voorafgaand aan het consult stuur ik je een vragenlijst en een logboek om inzicht te krijgen in het slaapritme van je kindje.

Een telefonisch/zoom consult duurt 45 minuten.

Prijs: €85,- 

BASIS

5 maanden –  6 jaar

 

 2 weken coaching

 Telefonische kennismaking

 Intake 45 min op ma-vr (kantoortijden) via zoom 

Slaapplan speciaal afgestemd op jullie gezin

1 coachingsgesprek via zoom van 30 minuten 

 

 

Prijs: € 410,- 

UITGEBREID

5 maanden – 6 jaar

 

3 weken coaching

Telefonische kennismaking

Intake max 1 uur op ma-za via zoom of bij jullie thuis

Slaapplan speciaal afgestemd op jullie gezin

Tijdens de coaching dagelijks (ma-za) feedback en mogelijkheid om vragen per app te stellen

3 coachingsgesprekken via zoom van 30 minuten

Nazorg: 1 gesprek van 15 minuten 

Prijs: € 595,-

COMPLEET

5 maanden – 6 jaar

 

4 weken coaching

 Telefonische kennismaking

Intake max 1,5 uur op ma-za (ook avonden) via zoom of bij jullie thuis

Slaapplan speciaal afgestemd op jullie gezin

Tijdens de coaching dagelijks (ma-za) feedback en mogelijkheid om vragen per app te stellen

5 coachingsgesprekken via zoom van 30 minuten

Nazorg: 2 gesprekken van 20 minuten 

Prijs: 795,-

* Prijzen zijn inclusief BTW | Binnen straal van 20 km rond Utrecht geen reiskosten, daarbuiten € 0,50 per km | Meerprijs van € 125,- voor meerlingen | Meerprijs van € 175,- voor elk ander kind in het gezin bij gelijktijdige coaching

** Intakegesprek ook mogelijk via Skype of Zoom

De slaapcoaching

Het traject

In een telefonische kennismaking bespreken we welke slaapproblemen je bij je kind ervaart. Wat zijn je wensen en doelen? Ik vertel hoe ik je hierbij kan helpen. Als je het gevoel hebt dat ik de juiste persoon ben om jou en je kind te begeleiden dan plannen we een intakegesprek.

In het intakegesprek geef ik je alle relevante informatie over slaap, passend bij de leeftijd van je kind. We bespreken wat je met de slaapcoaching wilt bereiken en hoe we dat gaan doen.

Tijdens de intake is er alle ruimte voor vragen en het bespreken van eventuele uitdagingen of zorgen. Na de intake maak ik een slaapanalyse en slaapplan voor je kind. Dit plan is de basis van de slaapcoaching. Samen spreken we een startdatum van de slaapcoaching af.

De slaapcoaching duurt drie weken. In die weken ga je aan de slag met het slaapplan en ik begeleid je hierin. Je houdt een logboek bij over het dagritme van je kind. We hebben dagelijks contact over het logboek en waar nodig stellen we het plan bij. Tijdens het coachingstraject hebben we daarnaast een aantal keer telefonisch contact. Samen maken we afspraken over de afronding van het traject.

Hoe helpt slaapcoaching?

Slapen is een vaardigheid en gaat net als leren lopen met vallen en opstaan. Slaap moet zich vormen en dat kost tijd. Tijdens de slaapcoaching leer je om dit proces op een liefdevolle manier te ondersteunen. Je biedt troost, nabijheid en reageert adequaat en responsief op de behoeften van je kind. Je biedt je kindje duidelijkheid, voorspelbaarheid en veiligheid. Vanuit deze veilige basis kan een kindje beter leren slapen.

Geen enkel kindje en geen enkel gezin is hetzelfde. Zoveel verschillende ouders met verschillende stijlen van ouderschap. Samen kijken we wat het beste bij je gezin past en creëren we een slaapplan, volledig afgestemd op jouw kindje en jou als ouder.

De ervaring van andere ouders over de slaapcoaching:

"Leonie heeft ons op zeer kundige en rustige wijze door het traject gecoacht. Opbouwend en ruimte voor eigen inbreng"

"Coaching als super prettig en fijn ervaren. Kijkt naar ons als ouders en naar het kind en past hier de coaching op aan"

"Leonie haar rustige, duidelijke en motiverende uitleg hebben ons als ouders veel vertrouwen gegeven hoe we de slaapproblemen samen konden doorbreken"

Reviews

Ervaringen van ouders 

YVETTE EN BERT

Onze zoon Maxim is vanaf zijn geboorte een slechte slaper geweest. Overdag weinig, korte slaapjes en ’s avonds veel wakker. Maxim viel altijd in de wandelwagen, de auto of aan de borst in slaap.  Daarnaast werd hij meerdere malen per nacht wakker en weer aanleggen aan de borst was een prima troostmiddel, daar sliep hij dan weer een paar uur op (en wij ook ;-))

 Leonie coacht, geeft positieve feedback en tips. Ze heeft zelf twee kleine mannetjes en weet precies hoe zwaar het kan zijn. Ze steekt je een hart onder de riem als je het zwaar hebt.

Maxim kan nu uit zichzelf in slaap vallen zonder veel te huilen. Hij slaapt in zijn eigen bed en begint uitgerust aan zijn dag.

 

Ouders van Maxim (15 maanden)

DIMITRA EN ARCO

Vol verbazing waren we hoe snel de methodiek en adviezen van Leonie werkten en onze tweeling van 4,5 jaar eindelijk goed ging (door)slapen!
 
Haar rustige, duidelijke en motiverende uitleg/tips hebben ons veel vertrouwen gegeven hoe we de slaapproblemen van onze meiden samen konden doorbreken (en het volhouden!). Na jaren en jaren alles al te hebben geprobeerd…
 
Er zaten hele pittige nachten tussen, maar Leonie coachte ons er echt doorheen!
We zijn super blij dat we met Leonie in contact zijn gekomen en dit slaaptraject zijn gestart en zouden het iedereen aanraden!
 
 
 Ouders van Iza & Lynn
 

NICOLE EN JIM

Wij hebben slaapcoaching gehad voor onze dochter van 4 en zoon van 2. Onze dochter is altijd een slechte slaper geweest en daar hadden we ons een beetje bij neergelegd na heel veel te hebben geprobeerd. Onze zoon sliep altijd goed tot dit ineens helemaal om sloeg.  Niet in slaap kunnen komen, uren erbij zitten, ‘s Nachts eruit en weer van alles proberen en om 5 uur in de ochtend begon de dag.  

Wat ik het fijnste vond is dat de methode van Leonie responsief is en niet een kind  "maar laten huilen". Het belangrijkste aan de aanpak is dat het kind zich niet alleen voelt. De geborgenheid, troost en liefde blijft op deze manier gewaarborgd.
 De coaching wierp al snel zijn vruchten af. Het slapen ging beter. Zonder gehuil, zonder drama. Binnen een paar weken merkte we zo veel verschil!

RIANNE EN BART

Wij hebben volledig ten einde raad met onze tweeling, de hulp van Leonie ingeschakeld. Na weken van maximaal 2 uur slaap per nacht, veelal op de bank, en urenlange wandelingen buiten was de koek op. Leonie liet ons ook dicht bij onszelf blijven. Haar coaching ging volledig met ons mee i.p.v. ons iets te adviseren wat niet bij ons als ouders past. Leonie is kindvriendelijk, betrokken, doortastend en behulpzaam. Het resultaat van de coaching is twee kinderen die van ongeveer 19.30 tot 7.00 slapen.

 

Ouders van Robin & Mitchell (13 maanden)

 

LAAT HIER JE GEGEVENS ACHTER. IK NEEM BINNEN TWEE WERKDAGEN CONTACT MET JE OP.

w

1. Vrijblijvend telefonisch contact

2. Intake gesprek

3. Start traject

WhatsApp chat