Selecteer een pagina

OVER MIJ & mijn opleiding tot slaapcoCH

 

Kinderslaapcoach en ervaringsdeskundige

Waarom

een slaapcoach?

Een op de vier kinderen onder de vijf jaar heeft problemen met in- of doorslapen. Als ouders nemen we slaaptekort vaak voor lief. De tropenjaren zegt men. Soms kunnen de slaapproblemen van je baby of kind zo intens zijn of duurt het al langere periode, dat het een grote impact heeft op het hele gezin. Slaaptekort bij jou als ouder kan onder andere leiden tot concentratieproblemen, prikkelbaarheid en sombere gevoelens. Misschien stuit je op onbegrip uit je omgeving. Zij kunnen immers niet écht weten hoe het is om met de slaapproblemen van je baby of kind om te gaan. 

Als kinderslaapcoach kijk ik samen met jou naar alle factoren die invloed kunnen hebben op de slaap van je baby of kind, zoals: onderliggende medische aspecten, dagritme, routine, voeding, slaapbehoeften en het karakter van je kindje. In samenwerking met jou maak ik een slaapplan hoe we de slaapproblemen gaan oplossen! 

Wat andere ouders over mij zeggen:

Betrokken, open houding, warm

Goed kunnen luisteren, oog voor behoeften kind én ouder

Motiverend, opbouwend en positief

Gentle  Sleep Coach ®

Kinderslaapcoach baby en kind

De opleiding tot Gentle Sleep Coach is de eerste en meest complete opleiding tot kinderslaapcoach. Ik ben daarbij specifiek opgeleid om ouders van baby’s in de leeftijd van 0-5 maanden te begeleiden om een goede basis te leggen voor een gezonde slaapontwikkeling. In de opleiding zijn o.a. de volgende modules behandeld:

– Hechtingstheorie en hoe een gezonde hechting te bevorderen

– Slaapwetenschap en algemene ontwikkeling bij kinderen 0-6 jaar

– Gedragsveranderingstechnieken om ouders van kinderen van 0-6 jaar te helpen

 – Ondersteuning voor de borstvoedende moeder

– Kennis van medische factoren die van invloed zijn op de slaap

Ik ben daarnaast aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Kinderslaapcoaches (NBKSC). Gezamenlijk waarborgen wij de kwaliteit van de kinderslaapcoaching in Nederland. 

 

Reviews

Ervaringen van ouders

LAAT HIER JE GEGEVENS ACHTER. IK NEEM BINNEN TWEE WERKDAGEN CONTACT MET JE OP.

w

1. Vrijblijvend telefonisch contact

2. Intake gesprek

3. Start traject

WhatsApp chat