Selecteer een pagina

OVER MIJ & mijn opleiding

 

Kinderslaapcoach en ervaringsdeskundige

LEONIE VAN HENTEN

Voor mij als moeder is het belangrijk dat ik Lev en Viggo kan helpen de rust te krijgen die ze als kinderen zo hard nodig hebben om te groeien en zich te ontwikkelen. Wat ik vooral niet wilde was Lev en Viggo laten huilen in de hoop dat ze dan in slaap zouden vallen. Het is voor mij belangrijk om troost, geborgenheid en affectie te bieden en adequaat te reageren op de behoeften van mijn kinderen.

Ik haal voldoening uit gezinnen helpen hun slaapdoelen te realiseren. Dit doe ik door aan te sluiten bij het gezin, respect te hebben voor verschillende dynamieken binnen het gezin. Ik zie de krachten die er in een gezin zijn en bouw daarop voort!

Wat andere ouders over mij zeggen:

Betrokken, open houding, warm

Goed kunnen luisteren, oog voor behoeften kind én ouder

Motiverend, opbouwend en positief

Kinderslaapcoach Baby & Kind

Gentle Sleep Coach®

De opleiding tot Gentle Sleep Coach is de eerste en meest complete opleiding tot kinderslaapcoach. Ik ben daarbij specifiek opgeleid om ouders van baby’s in de leeftijd van 0-5 maanden te begeleiden om een goede basis te leggen voor een gezonde slaapontwikkeling. In de opleiding zijn o.a. de volgende modules behandeld:

– Hechtingstheorie en hoe een gezonde hechting te bevorderen

– Slaapwetenschap en algemene ontwikkeling bij kinderen 0-6 jaar

– Gedragsveranderingstechnieken om ouders van kinderen van 0-6 jaar te helpen

 – Ondersteuning voor de borstvoedende moeder

– Kennis van medische factoren die van invloed zijn op de slaap

Ik ben daarnaast aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Kinderslaapcoaches (NBKSC). Gezamenlijk waarborgen wij de kwaliteit van de kinderslaapcoaching in Nederland. 

Ervaringsverhalen

ZIJ GINGEN JE VOOR

Een passend slaapplan met succes voor ons zoontje en iets ouder dochtertje. Fijne begeleiding en aanpak. Soms slaagde wij er niet in om consequent te zijn. Leonie was vol begrip en hielp ons verder op een creatieve manier. Wij zijn blij dat Leonie op ons pad is gekomen! We hebben nu twee slapende kinderen in de nacht i.p.v. slapeloze nachten.  Nicole en Jim

Ouders van Jenna (4 jaar) en Dani (2 jaar)

Ons doel was dat Maxim zelf in slaap kon valen zonder veel te huilen. Daarnaast wilde we de nachtvoeding afbouwen. Leonie coacht, geeft positieve feedback en tips. Ze heeft zelf twee kleine mannetjes en weet precies hoe zwaar het kan zijn. Ze steekt je een hart onder de riem als je het zwaar hebt. Maxim kan nu uit zichzelf in slaap vallen zonder veel te huilen. Hij slaapt in zijn eigen bed en begint uitgerust aan zijn dag. Yvette en Bert

Ouders van Maxim (15 maanden)

LAAT HIER JE GEGEVENS ACHTER. IK NEEM BINNEN TWEE WERKDAGEN CONTACT MET JE OP.

w

1. Vrijblijvend telefonisch contact

2. Intake gesprek

3. Start traject

WhatsApp chat