Selecteer een pagina

OVER MIJ

 

Kinderslaapcoach en ervaringdeskundige

LEONIE VAN HENTEN

Met de tweeling op komst ben ik me gaan verdiepen in de slaap ontwikkeling van baby’s. Het krijgen van een baby leek me al een behoorlijke life changer; hoe zouden we dat gaan doen met twee baby’s en zouden we überhaupt nog wel kunnen slapen?

Voor mij als moeder is het belangrijk dat  ik Lev en Viggo kan helpen de rust te krijgen die ze als kinderen zo hard nodig hebben om te groeien en zich te ontwikkelen. Wat ik vooral niet wilde was Lev en Viggo laten huilen in de hoop dat ze dan in slaap zouden vallen. Het is voor mij belangrijk om troost, geborgenheid en affectie te bieden en adequaat te reageren op de behoeften van mijn kinderen.

Wat andere ouders over mij zeggen:

Betrokken, open houding, warm

Goed kunnen luisteren, oog voor behoeften kind én ouder

Motiverend, opbouwend en positief

Ervaringdeskundige

MIJN PASSIE

Slaap en kinderen; ik raakte hier steeds meer door geboeid en wilde hier op professioneel vlak mee aan de slag!

Mijn passie voor het begeleiden van gezinnen in combinatie met mijn groeiende interesse in slaap en slaapproblemen bij baby’s en kinderen heeft erin geresulteerd dat ik de gecertificeerde opleiding tot Gentle Sleep Coach ® ben gaan volgen. Ik leerde dat ik als ouder invloed heb op de slaap van mijn kinderen en hoe ik hen op een liefdevolle manier kan leren slapen. Met als resultaat twee uitgeruste kinderen! 

Ik haal voldoening uit gezinnen helpen hun doelen te realiseren. Dit doe ik door aan te sluiten bij het gezin, respect te hebben voor verschillende gezinsdynamieken en meegaan in het tempo van het gezin. Ik zie de krachten die er in een gezin zijn en bouw daarop voort!

REVIEWS

ZIJ GINGEN JE VOOR

Een passend slaapplan met succes voor ons zoontje en iets ouder dochtertje. Fijne begeleiding en aanpak. Soms slaagde wij er niet in om consequent te zijn. Leonie was vol begrip en hielp ons verder op een creatieve manier. Wij zijn blij dat Leonie op ons pad is gekomen! We hebben nu twee slapende kinderen in de nacht i.p.v. slapeloze nachten. 

Nicole en Jim

Ouders van Jenna (4 jaar) en Dani (2 jaar)

Ons doel was dat Maxim zelf in slaap kon valen zonder veel te huilen. Daarnaast wilde we de nachtvoeding afbouwen. Leonie coacht, geeft positieve feedback en tips. Ze heeft zelf twee kleine mannetjes en weet precies hoe zwaar het kan zijn. Ze steekt je een hart onder de riem als je het zwaar hebt. Maxim kan nu uit zichzelf in slaap vallen zonder veel te huilen. Hij slaapt in zijn eigen bed en begint uitgerust aan zijn dag.

Yvette en Bert

Ouders van Maxim (15 maanden)

LAAT HIER JE GEGEVENS ACHTER. IK NEEM BINNEN TWEE WERKDAGEN CONTACT MET JE OP.

w

1. Vrijblijvend telefonisch contact

2. Intake gesprek

3. Start traject

WhatsApp chat